Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV

Opslag op maat

Elgersma Logistiek B.V.

Opslagruimte op maat

U bent opzoek naar een opslagruimte om de goederen van uw bedrijf voor lange of korte periode op te slaan. Of dit nu zware en/of grote goederen zijn, en of de producten nog extra zorg nodig hebben voor het weer verder op transport gaat maakt niet uit. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden waarmee wij u kunnen ondersteunen.

 Hebben jullie voldoende opslagruimte voor onze goederen ?

Aan de Galvanistraat in Harderwijk hebben wij ons bedrijfsterrein. In totaal bezit Elgersma Logistiek zo’n 12.000 vierkante meter opslagruimte. Het is mogelijk om in alle seizoenen uw producten op te slaan in deze ruimtes. Uw spullen staan droog en vorstvrij. Al uw goederen worden zowel fysiek als digitaal met zorg opgeslagen. Met ons geavanceerd warehouse management systeem kunnen wij exact bijhouden welke goederen op welke locatie staan opgeslagen. Daarnaast kunnen wij u altijd voorzien van de gegevens van uw actuele voorraden in de opslag.

Kunnen jullie naast opslagruimte ook nog andere taken voor ons uit handen nemen?

Dat kan zeker! Wij noemen dat Value Added Logistics (VAL). Uw goederen staan bij ons opgeslagen met als doel op een dag weer verder vervoerd te zullen worden. Of de opslag nu lang of kort duurt maakt niet uit. Het kan zijn dat het de bedoeling is dat uw goederen onze opslagruimte op een andere manier verlaten dan dat ze in eerste instantie zijn binnengekomen. Ook voor deze opdrachten kan Elgersma Logistiek u ondersteuning bieden. Wij kunnen producten voor u ompakken, etiketteren of assembleren.

Is er in jullie opslagruimte ook een mogelijkheid om zware of zeer grote goederen op te slaan?

Van zware en grote goederen raken wij niet snel in de war. Elgersma Logistiek is gespecialiseerd in het transport van Coils , Dat zijn grote rollen staal. Dat betekent dat zowel onze auto’s als opslagruimte zijn ingesteld om grote en zware goederen te vervoeren. In de opslagruimte beschikken wij over een 5, 9, en een 16 tons heftruck. Heeft u grote of zware goederen voor opslag en/of vervoer, dan is de kans groot dat u juist bij ons aan het goede adres  bent.

Waarom kiezen voor een opslagruimte bij Elgersma Logistiek?

U zoekt een plaats om uw goederen op te slaan in de omgeving van Harderwijk. Elgersma Logistiek is hiervoor een goede mogelijkheid. Ons warehouse is door de centrale ligging in het land goed bereikbaar. Het bedrijfsterrein ligt een paar honderd meter bij de N302 vandaan, die vanuit dat punt snel naar de A28 of richting Flevoland voert.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, service en kwaliteit. Niet voor niets luidt ons motto “Op weg naar een tevreden klant