Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV

Opslag Harderwijk

 

Opslag in de omgeving van Harderwijk 

U bent op zoek naar een opslag in de omgeving van Harderwijk om de goederen van uw bedrijf voor lange of korte periode op te slaan. Of dit nu zware en/of grote goederen zijn, en of de producten nog extra zorg nodig hebben voor het weer verder op transport gaat maakt niet uit. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden waarmee wij u kunnen ondersteunen.

Hebben jullie voldoende opslag voor onze goederen in de buurt van Harderwijk ?

Aan de Galvanistraat in Harderwijk hebben wij ons bedrijfsterrein. In totaal bezit Elgersma Logistiek BV zo’n 12.000 vierkante meter opslag. Het is mogelijk om in alle seizoenen uw producten op te slaan in deze ruimtes. Uw spullen staan droog en vorstvrij.  Al uw goederen worden zowel fysiek als digitaal met zorg opgeslagen. Met ons warehouse management systeem kunnen wij exact bijhouden welke goederen op welke locatie staan opgeslagen. Daarnaast kunnen wij u altijd voorzien van de gegevens van uw actuele voorraden in de opslag.

Kunnen jullie naast opslag ook nog andere taken voor ons uit handen nemen?

Dat kan zeker! Wij noemen dat Value Added Logistics (VAL). Uw goederen staan bij ons opgeslagen met als doel op een dag weer verder vervoerd te zullen worden. Of de opslag nu lang of kort duurt maakt niet uit. Het kan zijn dat het de bedoeling is dat uw goederen onze opslagruimte op een andere manier verlaten dan dat ze in eerste instantie zijn binnengekomen. Ook voor deze opdrachten kan Elgersma Logistiek BV u ondersteuning bieden. Wij kunnen producten voor u ompakken, etiketteren of assembleren.

 

Is er in jullie opslag ook een mogelijkheid om zware of zeer grote goederen op te slaan ?

Van zware en grote goederen raken wij niet snel in de war. Elgersma Logistiek BV is gespecialiseerd in onder meer de opslag van Coils , Dat zijn grote rollen staal. In de opslag beschikken wij over een 5 en een 16 tons heftruck en een 32 tons bovenloop kraan. Heeft u grote of zware goederen voor opslag, dan is de kans groot dat u juist bij ons aan het goede adres  bent. 

Waarom kiezen voor een opslag in Harderwijk bij Elgersma Logistiek BV ?

U zoekt een plaats om uw goederen op te slaan in de omgeving van Harderwijk. Elgersma Logistiek BV is hiervoor een goede mogelijkheid. Ons warehouse is door de centrale ligging in het land goed bereikbaar. Het bedrijfsterrein heeft een strategische ligging een paar honderd meter bij de N302 vandaan, die vanuit dat punt snel naar de A28 of richting Flevoland voert. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, service en kwaliteit. Niet voor niets luidt ons motto “Op weg naar een tevreden klant”

Vraag nu een offerte aan bij Elgersma Logistiek BV

Meer informatie