Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV

Coilopslag

 

Wij zijn specialist in coilopslag!

Elgersma Logistiek BV beschikt sinds 2014 over een nieuwe hal van 800m2 voor o.a. de op en overslag van (plaat)staal en coils. De loods beschikt over een 32 tons bovenloop kraan. De loods is tevens verwarmd en voorzien van 2 grote overheaddeuren met een breedte van 5.20 en 5.0 m hoog. De hoogte van de hal is 9.00 meter. De vloerbelasting is 30 ton per vierkante meter.

Hebben jullie de juiste middelen voor mijn coil opslag ?

Elgersma Logistiek BV heeft zich gespecialiseerd in coilopslag. Daarvoor beschikken zijn over een warehouse met een bovenloopkraan die tot 32 ton mag hijsen.. Onze medewerkers zijn voorzien van de juiste beschermingsmiddelen, want veiligheid is een belangrijk onderdeel in deze specialistische opslag.

Kunnen jullie coil op- en overslag verzorgen ?

Aan de Galvanistraat in Harderwijk hebben wij ons bedrijfsterrein. Wij beschikken over een 32 tons bovenloopkraan. In totaal bezit Elgersma Logistiek BV zo’n 12.000 vierkante meter opslagruimte. Het is mogelijk om in alle seizoenen uw producten op te slaan in deze ruimtes. Uw spullen staan droog en vorstvrij. In het warehouse  is er ruimte voor zowel op- en overslag van goederen uit het reguliere transport als coiltransport. In de opslagruimte beschikken wij over een 5 en een 16 tons heftrucks. U begrijpt, dat is perfect voor het uitvoeren van uw coiltransport.

Is er naast coil opslag ook mogelijk om andere goederen op te slaan?

Naast opslag van coils kunt u ook uw goederen met een afwijkende maat in ons warehouse opslaan..

Waarom kiezen voor een coil opslag via Elgersma Logistiek BV ?

U kunt er op vertrouwen dat uw opdracht met de juiste zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Wij kennen alle eisen waar de opslag van uw coils aan moet voldoen, en kunnen met onze specialistische materialen uw coilopslag efficiënt, veilig en met kwaliteit verzorgen. Neem gerust contact  met ons op, zodat wij samen met u kunnen meedenken over uw opslag vraagstuk.

Vraag nu een offerte aan bij Elgersma Logistiek BV

Meer informatie