Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV
Nederlands   Deutsch   Français

Coil vervoer

Elgersma Logistiek B.V.

Wij zijn specialist in coiltransport!

 Coiltransport is een vak apart. De grote stalen rollen kunnen niet zomaar vervoerd worden. Het vraagt speciale opleggers, kennis en kunde van personeel, ruimte voor opslag en een efficiënte manier van werken. Elgersma logistiek kent alle eisen waar een coiltransport aan moet voldoen en kan daarmee uw opdracht verantwoord en met kwaliteit uitvoeren.

Hebben jullie de juiste middelen voor mijn coiltransport?

Elgersma Logistiek heeft zich gespecialiseerd in coiltransport. Dat betekent dat daarvoor speciale opleggers worden gebruikt die er voor zorgen dat de opdracht snel en efficiënt wordt uitgevoerd. De opleggers zijn voorzien van een speciale coilgoot, en daarnaast zijn er diverse ladingzekeringsmiddelen beschikbaar om de coils goed vast te zetten. Ons personeel is voorzien van de juiste beschermingsmiddelen, want veiligheid is een belangrijk onderdeel in dit specialistisch transport.

Kunnen jullie tijdens het coiltransport op- en overslag verzorgen?

Aan de Galvanistraat in Harderwijk hebben wij ons bedrijfsterrein. In totaal bezit Elgersma Logistiek zo’n 12.000 vierkante meter opslagruimte. Het is mogelijk om in alle seizoenen uw producten op te slaan in deze ruimtes. Uw spullen staan droog en vorstvrij. In het warehouse  is er ruimte voor zowel op- en overslag van goederen uit het reguliere transport als coiltransport. In de opslagruimte beschikken wij over een 5, 9, en een 16 tons heftruck. U begrijpt, dat is perfect voor het uitvoeren van uw coiltransport.

 Is een coiltransport naar het buitenland ook mogelijk?

Dagelijks rijden de auto’s van Elgersma Logistiek op nationaal en internationaal grondgebied. Ook coiltransport kan bij ons gewoon van en naar het buitenland ingepland worden. Landen waar wij veel rijden zijn Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk . Zoekt u een transporteur voor een ander land? Geen probleem, ook dat is uiteraard gewoon mogelijk.

 Waarom kiezen voor een coiltransport via Elgersma Logistiek?

U kunt er op vertrouwen dat uw opdracht met de juiste zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Wij kennen alle eisen waar het transport van uw coils aan moet voldoen, en kunnen met onze specialistische materialen uw coiltransport efficiënt, veilig en met kwaliteit verzorgen.

Neem gerust contact  met ons op, zodat wij samen met u kunnen meedenken over uw transport vraagstuk.