Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV

Coil opslag

Elgersma Logistiek B.V.

Wij zijn specialist in coilopslag!

 Coilopslag is een vak apart. De grote stalen rollen kunnen niet zomaar opgeslagen worden. Het vraagt speciale voorzieningen, kennis en kunde van personeel, ruimte en een efficiënte manier van werken. Elgersma logistiek kent alle eisen waar een coilopslag aan moet voldoen en kan daarmee uw opdracht verantwoord en met kwaliteit uitvoeren.

Hebben jullie de juiste middelen voor mijn coilopslag?

Elgersma Logistiek heeft zich gespecialiseerd in coilopslag. Dat betekent dat daarvoor speciale loodsen worden gebruikt die er voor zorgen dat de opslag efficiënt wordt uitgevoerd. De Ons personeel is voorzien van de juiste beschermingsmiddelen, want veiligheid is een belangrijk onderdeel in deze specialistische opslag.

Kunnen jullie op- en overslag verzorgen?

Aan de Galvanistraat in Harderwijk hebben wij ons bedrijfsterrein. In totaal bezit Elgersma Logistiek zo’n 12.000 vierkante meter opslagruimte. Het is mogelijk om in alle seizoenen uw producten op te slaan in deze ruimtes. Uw spullen staan droog en vorstvrij. In het warehouse  is er ruimte voor zowel op- en overslag van goederen uit het reguliere transport als coiltransport. In de opslagruimte beschikken wij over een 5, 9, en een 16 tons heftruck. U begrijpt, dat is perfect voor het uitvoeren van uw coilopslag.

Waarom kiezen voor opslag bij Elgersma Logistiek?

U kunt er op vertrouwen dat uw opdracht met de juiste zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Wij kennen alle eisen waar de opslag van uw coils aan moet voldoen, en kunnen met onze specialistische materialen uw coilopslag efficiënt, veilig en met kwaliteit verzorgen.

Neem gerust contact  met ons op, zodat wij samen met u kunnen meedenken over uw specifieke vraagstuk.