Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV
Nederlands   Deutsch   Français

Transport Zwitserland

 

Dagelijks rijden de auto’s van Elgersma Logistiek BV op nationaal en internationaal grondgebied. Transport van en naar Zwitserland is daarbij geen uitzondering. Of het nu om een complete- of deellading gaat, wij zorgen er voor dat uw goederen op de gewenste bestemming terecht komen.

U wilt uw goederen op transport sturen van of naar Zwitserland?

Wat uw lading ook mag zijn, u kunt er vanuit gaan dat wij zoveel mogelijk met u proberen mee te denken om een oplossing te bieden voor uw logistieke vraagstukken. Onze ervaren medewerkers binnen Elgersma Logistiek BV zullen in alle gevallen proberen de kosten laag  te houden door goed te plannen en de chauffeurs op tijd te laten anticiperen op de omstandigheden tijdens het transport richting Zwitserland. Neem contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over uw transport vraag.

U heeft een transport naar Zwitserland in een deellading ?

Elgersma Logistiek BV is dagelijks met de auto’s in het buitenland. Voor een deellading zullen we uw goederen efficiënt combineren in een route zodat de kosten zo laag mogelijk zullen blijven voor u. Ook transport van complete vrachten worden met de grootst mogelijke zorg gepland. Zo hoeft uw transport van of naar Zwitserland niet onnodig in de kosten op te lopen.

U heeft meer nodig dan een regulier transport naar Zwitserland?

Geen probleem, Elgersma Logistiek BV denkt graag met u mee over oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van Coils , grote rollen staal. Dat vraagt om speciale opleggers en ervaren chauffeurs. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met onze kennis, ervaring en het juiste materiaal een passende oplossing voor uw transportvraagstuk bieden. Of dat nu naar Zwitserland of een ander land is maakt in dat geval niet uit.

Gaat jullie transport naast Zwitserland ook naar andere landen?

Jazeker, de auto’s van Elgersma Logistiek BV rijden dagelijks van en naar Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk . Heeft u een transport van of naar een ander land nodig, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Waarom kiezen voor een transport Zwitserland via Elgersma?

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, en zullen alles op alles zetten om uw goederen op de juiste bestemming te krijgen, op de goede tijd en in goede conditie. Wij zijn exact op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar het transport aan moet voldoen in de verschillende landen. Het is onze klantgerichte service om dit in uw transportvraagstuk mee te nemen zodat uw goederen op juiste wijze en met de correcte vergunningen onderweg zijn en worden afgeleverd. Zo ziet u maar, het vervoeren van uw goederen gaat verder dan alleen inladen en rijden, het vereist kennis en kunde.

Vraag nu een offerte aan bij Elgersma Logistiek BV

Meer informatie