Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV
Nederlands   Deutsch   Français

Nationaal & Internationaal Transport

Elgersma Logistiek
Transport Zwitserland

Dagelijks rijden de auto’s van Elgersma Logistiek op nationaal grondgebied. Of het nu om een complete- of deellading gaat, wij zorgen er voor dat uw goederen op de gewenste bestemming terecht komen.

U wilt uw goederen op transport sturen ?

Hoe moeilijk of makkelijk uw lading ook mag zijn, u kunt er vanuit gaan dat wij zoveel mogelijk met u proberen mee te denken op het gebied van uw logistieke vraagstukken. Samen met u kijken wij met een oplossingsgerichte houding, hoe we uw goederen het beste kunnen vervoeren. Ons ervaren personeel binnen Elgersma Logistiek zal in alle gevallen proberen de kosten laag te houden door goed te plannen en de chauffeurs op tijd te laten anticiperen op de omstandigheden tijdens het transport. Neem contact  met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over uw transport vraag.

U heeft een transport in een complete- of deellading?

Elgersma Logistiek is dagelijks met de auto’s in het land. Voor een deellading zullen we uw goederen efficiënt combineren in een route zodat de kosten zo laag mogelijk zullen blijven voor u. Maar ook wanneer u een complete lading te vervoeren heeft zullen wij op de route dat de wagen leeg zou zijn, een ander transport proberen in te plannen. Zo hoeft uw transport niet onnodig in de kosten op te lopen.

U heeft meer nodig dan een regulier transport ?

Geen probleem, Elgersma Logistiek denkt graag met u mee over oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van Coils , grote rollen staal. Dat vraagt om speciale opleggers en ervaren chauffeurs. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met onze kennis, ervaring en het juiste materiaal een passende oplossing voor uw transportvraagstuk bieden. Of dat nu in Nederland of een ander land is maakt in dat geval niet uit.

Verzorgen jullie naast het transport binnen Nederland ook transport naar andere landen?

Jazeker, de auto’s van Elgersma Logistiek rijden dagelijks van en naar Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk . Heeft u een transport van of naar een ander land nodig, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Waarom kiezen voor een transport via Elgersma?

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, en zullen alles op alles zetten om uw goederen op de juiste bestemming te krijgen, op de goede tijd en in goede conditie.

Wij zijn exact op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar het transport aan moet voldoen . Het is onze klantgerichte service om dit in uw transportvraagstuk mee te nemen zodat uw goederen op juiste wijze en met de correcte vergunningen onderweg zijn en worden afgeleverd. Zo ziet u maar, het vervoeren van uw goederen gaat verder dan alleen inladen en rijden, het vereist kennis en kunde.