Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV
Nederlands   Deutsch   Français

Internationaal transport

Internationaal Transport bij Elgersma

Dagelijks rijden de auto’s van Elgersma Logistiek BV op nationaal grondgebied. Of het nu om een complete- of deellading gaat, wij zorgen er voor dat uw goederen op de gewenste bestemming terecht komen.

U wilt uw goederen op internationaal transport sturen ?

Hoe moeilijk of makkelijk uw lading ook mag zijn, u kunt er vanuit gaan dat wij zoveel mogelijk met u proberen mee te denken op het gebied van uw logistieke vraagstukken. Samen met u kijken wij met een oplossingsgerichte houding, hoe we uw goederen het beste kunnen vervoeren. Ons ervaren personeel binnen Elgersma Logistiek BV zal in alle gevallen proberen de kosten laag te houden door goed te plannen en de chauffeurs op tijd te laten anticiperen op de omstandigheden tijdens het internationaal transport. Neem contact  met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over uw transport vraag.

U heeft een internationaal transport in een complete- of deellading?

Elgersma Logistiek BV is dagelijks met de auto’s in het land. Voor een deellading zullen we uw goederen efficiënt combineren in een route zodat de kosten zo laag mogelijk zullen blijven voor u. Ook transport van complete vrachten worden met de grootst mogelijke zorg gepland. Zo hoeft uw transport niet onnodig in de kosten op te lopen.

U heeft meer nodig dan een regulier internationaal transport ?

Geen probleem, Elgersma Logistiek BV denkt graag met u mee over oplossingen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het transport van Coils , grote rollen staal. Dat vraagt om speciale opleggers en ervaren chauffeurs. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met onze kennis, ervaring en het juiste materiaal een passende oplossing voor uw internationale transportvraagstuk bieden. Of dat nu binnen Nederland of een ander land is maakt in dat geval niet uit.

 

Gaat jullie internationale transport ook naar veel landen?

Jazeker, de auto’s van Elgersma Logistiek BV rijden dagelijks van en naar Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk . Heeft u een transport van of naar een ander land nodig, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Waarom kiezen voor een internationaal transport via Elgersma?

Elgersma Logistiek BV te Harderwijk heeft besloten met ingang van 1 mei 2017 te
stoppen met alle transportwerkzaamheden voor haar klanten. Met ingang van deze datum
richt Elgersma Op- en Overslag BV zich uitsluitend op warehousing en op- en
overslagactiviteiten te Harderwijk. Collega vervoerder St vd Brink te Ermelo (www.stvandenbrink.nl) is bereid gevonden het vervoer tegen dezelfde condities voort te zetten

 

Vraag nu een offerte aan bij Elgersma Logistiek BV

Meer informatie