Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV
Nederlands   Deutsch   Français

Transport Nijkerk

 

Elgersma Logistiek BV is hét adres voor transport in de buurt van Nijkerk

Bent u op zoek naar een logistiek bedrijf dat uw goederen, vanuit of naar Nijkerk en omstreken, kan vervoeren leest u dan verder. Welke goederen u ook te vervoeren heeft, Elgersma Logistiek BV rijdt dagelijks met auto’s door binnen- en buitenland. Uw beroep op ons vakmanschap wordt beantwoord met een uiterst professionele houding. Meedenken in combinatie met onze kennis en ervaring staan centraal in het traject van het begin tot het einde.

U wilt uw goederen op transport sturen vanuit of naar Nijkerk ?

Of het nu Nijkerk, Harderwijk of welke plaats dan ook is, Elgersma Logistiek BV kan in vrijwel alle gevallen uw partner voor uw logistieke vraagstukken zijn. Door goed te luisteren naar uw behoefte kunnen wij met onze kennis en ervaring goed meedenken voor een juiste oplossing op uw vraag

Verzorgen jullie transport voor zowel kleine als grote goederen?

De auto’s van Elgersma logistiek BV zijn beschikbaar voor zowel grote als kleine goederen. Wanneer het om kleine producten gaat, nemen wij uw vraag even serieus als wanneer het om grote producten gaat. Wij zijn gespecialiseerd in het transport van Coils , grote rollen staal. Dat vraagt om speciale opleggers en ervaren chauffeurs. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met onze kennis, ervaring en het juiste materiaal een passende oplossing voor uw transportvraagstuk genereren.

Wat zijn de kosten voor een transport vanuit of naar Nijkerk?

U zult begrijpen dat het onmogelijk is hier een algemene prijs voor u te presenteren. Alles is afhankelijk van de hoeveelheid, de grootte, de afstand en tijd die er voor het transport staat. Wel kunt u er vanuit gaan dat wij begrijpen dat u niet de hoofdprijs voor een transport wilt betalen.

Onze ervaren medewerkers binnen Elgersma Logistiek BV zullen in alle gevallen proberen de kosten laag te houden door goed te plannen en de chauffeurs op tijd te laten anticiperen op de omstandigheden tijdens het transport. Voor een deellading zullen we uw goederen efficiënt combineren in een route zodat de kosten zo laag mogelijk zullen blijven voor u. Ook transport van complete vrachten worden met de grootst mogelijke zorg gepland. Neem contact  met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over uw transport vraag.

 

Is transport in andere gebieden als Nijkerk mogelijk ?

Jazeker, de auto’s van Elgersma Logistiek BV rijden dagelijks op de weg in binnen- en buitenland. Of dat nu Nijkerk, Groningen, Zeeland of Maastricht is maakt niet uit. Ook transport van en naar onder andere Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk  behoren tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een transport via Elgersma?

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, en zullen alles op alles zetten om uw goederen op de juiste bestemming te krijgen, op de goede tijd en in goede conditie. Wij zijn exact op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar het transport aan moet voldoen in binnen- en buitenland. Het is onze klantgerichte service om dit in uw transportvraagstuk mee te nemen zodat uw goederen op juiste wijze en met de correcte vergunningen onderweg zijn en worden afgeleverd. Zo ziet u maar, het vervoeren van uw goederen gaat verder dan alleen inladen en rijden, het vereist kennis en kunde.

Vraag nu een offerte aan bij Elgersma Logistiek BV

Meer informatie